Weboldal készítés professzionálisan az AdNet Media Kft.-vel

Jómagam, mint vezetői és üzleti coach, mediátor elmondhatom, hogy igen jó emberismerő vagyok. A dolgos hétköznapokban rengeteg emberrel és céggel dolgozom együtt, könnyen felismerhető, ha valaki rugalmas, partner a munkában és pozitív a hozzáállása, így bártan merem ajánlani Dénest és az AdNet Media Kft-t, akiknek láthatóan a vérében van az online marketing és weboldal készítés, mindezek mellett emberségesen állnak az ügyfélhez is.
Mivel logóra is szükségem volt, nagyon megörültem, hogy a logótervezés is a profiljukba tartozik, így alkották meg nekem a ma is használatos logómat. Letisztult, elegáns és tökéletesen passzol a tartalomhoz. Ezek után nem is volt kérdéses, hogy a másik honlapomat, az agnesekler.hu készítésével is őket bíztam meg.

Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájukkal, és külön köszönöm Andrásnak, hogy időt szakított a betanításomra. Így már én is új bejegyzéseket tudok írni a weboldalamra, átlátom a működését, és tudom, ha még is szükségem lenne segítségre, rájuk bármikor számíthatok.
Ajánlom mindenkinek, akinek a weboldal készítés szerepel a teendői között, vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt.

Ismerje meg őket itt: adnetmedia.hu